GP Inc. Reklamebureau

Grenaa Produktionsskoles svar på en grafisk virksomhed

Gp Inc. er et værksted på Grenaa Produktionsskole, hvor eleverne arbejder med grafik, foto, design, idé udvikling, markedsføring, handel og service.
En af de ting vi bruger meget tid på, er at træne det visuelle udtryk. Vi arbejder i et kreativt og dynamisk miljø, hvor hver enkelt elev bliver udfordret på eget niveau. Vi arbejder meget med at tage ejerskab og ansvar for de opgaver der bliver stillet, ofte opgaver fra det virkelige liv. Eleverne står for skolens markedsføring og laver tryksager bestilt udefra. Vi er et reklamebureau med sjæl, og har et tæt samarbejde kørende med LaserTryk. Gennem dem kan vi levere et professionelt stykke arbejde. Værkstedet er en øvebane inden for grafik og business, og giver eleverne et indblik i hvordan en virksomhed fungerer. Dagligdagen på GP Inc. foregår i trygge rammer, hvor individet er i højsæde. Der er fokus på den enkelte elevs personlige udvikling og via de opgaver der udføres, bliver eleven anerkendt og får mere selvtillid.

GP Inc. Er for elever, der vil klargøres til en grafisk uddannelse på 3D college, mediegrafiker på Århus Tech, EUD eller EUX business inden for handel og service.

Vi arbejder med:

• • Det at gå i skole
  • • Grafik
  • • Foto
  • • Design
  • • Idé udvikling
  • • Markedsføring/PR
  • • Handel og service

Hvad kan du bruge GP Inc. til:

Når du vælger GP Inc. til at lave din tryksag, får du en kvalitet der er helt i top til en god pris. Det kan vi, da vi har indgået et samarbejde med Scandinavian Print Group, der er Nordens største trykkerikoncern og som bl.a. ejer LaserTryk. Samarbejdet betyder, at vi har adgang til et 14.000 kvadratmeter storproduktions trykkeri. Forskellen på os og et almindeligt reklamebureau er, at vi ikke arbejder lige så hurtigt og effektivt som udlærte grafikere, da det er eleverne der laver produkterne. Til gengæld får du det til en rigtig god pris. Du giver samtidig en gruppe unge mennesker muligheden for at arbejde seriøst med en opgave, og bidrager til deres uddannelse. Når du vælger GP Inc. til din opgave, giver du eleverne mulighed for at træne deres færdigheder, i det visuelle udtryk, koordinere og udvikle de forskellige arbejdsopgaver, fra idé til færdigt produkt.
Du hjælper vores elever et skridt videre på deres vej…

Hjælp og rådgivning fra Kundeservice i særklasse

Jannie Svane Kjær leder af GP Inc.

Jeg er uddannet beklædningshåndværker og designteknolog på TEKO Center Danmark. Min erfaring ligger inden for design og reklame verdenen. Jeg har arbejdet som designer og stået for indkøb, produktion og markedsføring inden for fotografering og kataloger. Derudover har jeg arbejdet med grafik og samarbejdet med adskillige reklamebureauer. Jeg har stor passion inden for idéudvikling og det visuelle udtryk, og jeg bliver inspireret af alt på min vej. Denne kreative verden inden for grafik og foto er en legeplads, hvor jeg giver eleverne muligheden for at se, hvordan man kan bruger de grafiske programmer og et kamera, til at lave et konkret produkt. Det er vigtigt for mig at lære mine elever hvad det vil sige at tage ansvar og overholde en deadline. Mine fokus områder på værkstedet er at arbejde koncentreret med det at gå i skole, personlig udvikling og det visuelle udtryk.

Skolens Mission:

Grenaa Produktionsskole er anerkendt som en anden vej til uddannelse! ”Mange unge når kun i mål, hvis de møder en anden vej til læring – en anden vej, hvor det praktiske udgangspunkt og arbejdsfællesskabet er fundamentet for læring og udvikling”. Omdrejningspunktet for eleverne er arbejdsfællesskabet på de enkelte linjer. Det er her, de bliver holdt op på et godt fremmøde – det første alle virksomhedsejere spørger om. Og det er her, de lærer om samarbejde og respekt for andres væremåde, om lærer-elev forhold, men også om demokratisk medbestemmelse. Man kan kalde det almen dannelse i et forpligtende praksisfællesskab. Produktionen, hvor teori og praksis forenes, fungerer ikke mindst som pædagogisk middel i arbejdet med den personlige og sociale udvikling. Samtidig er det også her, den praktisk-faglige side styrkes. Vores udgangspunkt overfor eleverne er en anerkendende tilgang med blik for den enkelte elevs samlede situation. Uanset om elevens tanker eller bekymringer er store eller små, ja, så er det det, der fylder i hovedet, der har betydning. Forudsætningen for at lære er en vis portion psykisk overskud og fokus. I arbejdet med at få gjort eleven stabil, tryg og tillidsfuld, vil vi udfordre ham eller hende tilpas i balancen mellem tryghed og udvikling. Vi finder styrkerne i eleven til at møde udfordringerne.